Hittail een alternatief trefwoord suggestie tool


Er zijn verschillende methoden om trefwoorden te onderzoeken. De meeste mensen gebruiken als de trefwoord suggestie tool van Google adwords om te bepalen welke trefwoorden er veel gebruikt worden voor het onderwerp waar ze content voor willen maken om er voor te zorgen dat de pagina bij zoveel mogelijk relevante zoekopdrachten te zien is. Het is immers belangrijk dat je begrijpt hoe je doelgroep zoekt.

Een andere veel gebruikte methoden is het kijken naar de sites van je concurrenten. Of het gebruiken van tools als SearchMetrics of SEMrush.

Er is nu een “nieuwe” keyword research tool genaamd HitTail. Ze beweren zelf dat ze voldoende woorden in hun omgeving hebben staan om voor alle talen relevante en veel gebruikte middle- en long-tail suggesties te doen.

Het verkoop verhaal op de site van HitTail klinkt alsvolgt:

[box]” Killer Keyword Suggestions

HitTail vertelt je, in real-time, de meest veelbelovende zoektermen waarop je je zou moeten richten. Zoektermen zijn gebaseerd op basis van het bestaande verkeer. Dat gebeurd met behulp van een geavanceerd algoritme afgestemd door het analyseren van meer dan 1,2 miljard trefwoorden. Een van de belangrijkste troeven als website eigenaar is de inzage in je verkeer. Concurrentie heeft geen toegang tot deze data. De HitTail keyword suggestie tool analyseert de bezoeker stroom in real-time en biedt een eenvoudige en werkbare lijst met welke trefwoorden je het beste zou moeten richten om drastisch te groeien met het organische zoekverkeer.”[/box]

Het is, buiten de eerste 21 dagen testen, geen gratis omgeving. Je moet ook direct een credit-card opgeven om toegang te krijgen. De kosten lopen vanaf 9.95 dollar op tot 79.95 dollar per maand. De beperking van het goedkoopste abonnement ten opzicht van het duurste zit in het aantal bezoekers wat je per maand binnen krijgt. Daarnaast krijg je voor de uitgebreidere opties de mogelijkheid om te exporteren. Het is mogelijk om elke maand het contract te beëindigen.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een code die je, net als een analytics code, moet toevoegen aan elke pagina van je site. Zodra die code is toegevoegd begint het te werken en kan je de eerste referrer terug vinden.

[button link=”http://www.hittail.com” color=”green” newwindow=”yes”] Link naar HitTail.com[/button]

 

Een reactie plaatsen