Inzage in Google+ Statistieken


Altijd al willen weten wie de grootste autoriteit is binnen Google+? Vragen als “wie heeft zit het meest in de cirkels van andere?” en “wie volgt heeft de meeste mensen in zijn cirkels  zijn al interessant. Maar wat als je nu kunt kijken wie in een bepaald vakgebied juist die persoon is. Hiervoor zou je inzage moeten hebben in de Google Plus Statistieken. Maar hoe krijg je die?

Met deze informatie kan je een actieve inbound marketing strategie opzetten door deze mensen te benaderen. Als je bijvoorbeeld wilt dat je product of site beoordeeld wordt door één van deze personen in de hoop dat ze er in hun Google plus account of op hun website iets over zeggen en daarmee jou site meer bekend maken bij bezoekers en daarmee ook de mogelijkheid van een extra relevante link zou kunnen opleveren. Deze Google Plus Statistieken kan je nu vinden via de site CircleCount.com.

Op de site van CircleCount.com kan je een naam van iemand invoeren en daarmee zijn of haar Google plus gegevens ophalen. Je kunt op enkele demografische gegevens filteren en je kunt op trefwoorden zoeken en je kunt top 10’s zien van Google gebruikers.

Op de profiel pagina zie je hoeveel mensen deze persoon in zijn of haar cirkels heeft en hoeveel mensen in de cirkels van deze persoon staan.

Daarnaast kan je zien hoe snel deze groep mensen groeit. En je kunt zien wie de populairste volgers zijn. Op die manier kan je voor jou doelgroep meer interessante mensen vinden. Lukt het niet om een professionele relatie op te bouden met de meest bekende of meest populaire, misschien lukt het wel met één van de andere.

De site van CircleCount.com en dus de Google plus statistieken, kan bereikt worden via deze URL: www.circlecount.com. Veel plezier van het vinden van de “influencers”

Een reactie plaatsen